woensdag 21 april 2010

21 April

Wow ik heb echt al 3 lezers hahahaha! Ik had nooit gedacht dat iemand ooit zou lezen wat ik te zeggen had, super leuk! Nou ik ben vandaag niet naar school geweest want ik had toch maar een paar uurtjes, dus mocht thuis blijven. Ik zie dat ik al heel lang geen outfit meer heb geplaatst, dus die komt zo wel denk ik :) Zit nu nog in mijn joggingsbroek :$


Ik ben trouwens blij dat het luchtruim weer open is! Stel je voor dat ik over 2 weken niet naar Londen kon :o Haha ik heb er echt heel veel zin in, lekker shoppen :D Nu kan ik even geen geld meer uitgeven maar ik zit mezelf wel lekker te maken met webshops haha slecht! Ik ben echt verliefd op dit topje:
Super leuk toch? Asos.com voor 35 pond.


En deze schoenen vind ik ook heel mooi:

Ik ben al een tijdje opzoek naar "killer heels" een beetje in die stijl. Het is jammer dat ik nu geen baantje heb anders zou ik niet moeilijk doen en gewoon wat kopen. Ik word echt zo gek! Hoe makkelijk ik werd aangenomen bij c1000, hoe moeilijk het is om een nieuw baantje te vinden. Binnekort wel gesprek bij Gerry Weber.. Geen idee wat je naar zoiets aan moet. Ze zijn daar best netjes. Suggesties iemand?
Kuskus! ♥

2 opmerkingen:

  1. Hmm, ik zou dan ook gewoon netjes gekleed gaan. Maar wel als jezelf! Dus iets wat bij je past. Die killerheels zijn mooi inderdaad ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat topje! ♥
    en haha i'm happy to follow you hoor, ik vind het echt een leuke blog :)

    BeantwoordenVerwijderen