dinsdag 20 juli 2010

Summer breeze

Oeeeeeh het is echt lekker zomer :D Gister de hele dag met mn vriend bij een meer bij ons in de buurt gelegen, het was heerlijk! Ik was natuurlijk de aller bleekste, ik word gewoon niet bruin! Maarja, niks aan te doen. Het was wel heel gezellig :)

Net ook lekker 2 uurtjes in de tuin gelegen maar het is echt heet! En ik heb een zwaar bikini tekort, ik raak altijd de ene helft kwijt haha.

Morgen wordt het helaas niet zulk mooi weer, dus mn vriend en ik gaan lekker uit eten. Verder heb ik de hele week lekker niks. Dat is zo heerlijk! Ik wou eerst naar de Nijmeegse zomerfeesten gaan maar aangezien het bloedheet is en er 1,3 miljoen mensen verwacht worden, sla ik maar een jaartje over. Ik hou helemaal niet van al die drukte. Maargoed, als het van het weekend niet zo heet is ga ik lekker uit :) En anders wordt het volgende week donderdag. Can't waaaait!

Haha ik vond trouwens nog een hele grappige foto van toen ik 14 was. Ik ben best wel veranderd vind ik!Dit was mn beste vriendin, Nienke, helaas zijn we uit elkaar gegroeit en hebben we nu een hele andere vrienden groep. We proberen het nog wel is maar we zijn gewoon te anders geworden.
Ik zat eraan te denken mn haar weer donkerder te maken als het herfst wordt, niet zo donker als op de foto maar lichtbruin ofzo :) wat denken jullie?
Ik wil sowieso mn haar verfen als het herfst wordt, misschien een ander kapsel, nog tips?

Oh en volgens mij hebben jullie mn vriend ook nog helemaal niet gezien! Hier een cutsieputsie foto van ons tijdens ons weekendje weg:


Nou ik ga lekker niks doen, fijne dag! ♥

2 opmerkingen:

  1. Haha wat een lieve foto van jullie :)
    en licht bruin/bruin lijkt me leuk bij jou staan :D

    BeantwoordenVerwijderen