dinsdag 6 juli 2010

Sorrysorrysorrysorrysorrysorrysorrysorrysorrysorry

Ik voel me zo slecht! Ik heb al meer dan een maand niet meer geschreven! Oh oh oh, maar ik heb het ook zo druk met school, ik dacht er wel aan hoor! Maar dat is natuurlijk geen excuus, SORRY!!!!! Nouja, intussen heb ik alweer heel wat meegemaakt, maar het hoofdstuk SCHOOL staat toch wel centraal op dit moment. Ik zit midden in de toetsweek en overgaan is echt een struggle. Maar goed, ik hoop natuurlijk wel heeeel erg dat ik overga, want ik ben als eens blijven zitten!

In de toetsweek ga ik altijd op een speciaal diet: het junkfood diet. Het helpt me er een beetje doorheen, achja, gewoon volgende week een extra keertje hardlopen of fietsen en tis er ook weer af haha. Nou goed, ik ga vanaf nu echt weer mijn blog bijhouden, ik zie dat ik uit het niets ineens 9 volgers heb haha! Voor mij is dat echt heel leuk. Meiden hebben blogs met over de 100 volgers maar ik vind iedere individuele volger zo leuk! Makes me happy!

Is even kijken, ik ben jarig geweest! Hier een party pic:Ik en Renske, we zijn dit jaar erg goede vriendinnen geworden, love you girl!

Oeeeeh and on my wishlist:Alleen een beetje duur om te bestellen, dus als iemand een betaalbaar exemplaar vind op marktplaats/ebay, let me know!Deze is van de h&m maar in de webshop verkopen ze alleen nog het broekje dus als jullie er ergens een tegen komen, tell me :D

Oh en deze vond ik ook wel grappig, mijn bed tijdens de toetsweek:Nou ik ga weer ff voetbal kijken, ik hoop dat ze winnen, dan heb ik zondag een bbq! :D

Ik beloof dat ik mn blog nu bij ga houden haha!
Have a good one ♥

1 opmerking:

  1. Als je 's ochtends vroeg op staat hebben ze dat H&M bikini broekje vast nog wel.

    BeantwoordenVerwijderen